10 nov. 2010

Animaţie în bibliotecă şi Management cultural

Filiala ANBPR Harghita, Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa, în parteneriat cu Biblionet, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași – Centrul de Informare Comunitară și ANBPR vă invită la cursul de formare în Management cultural derulat prin proiectul „Biblioteca prinde viaţă”.
Traineri: Aurica Dvoracic, Biblioteca „Gh. Asachi” Iaşi – Centrul de Informare Comunitară, Bedő Melinda, Biblioteca Judeţeană „Kájoni János”- Miercurea Ciuc.
Sesiunea teoretică: 14 noiembrie 2010- 14 februarie 2011 ce va avea în vedere modulele:

  1. Management cultural;
  2. Inițiere în Animația de bibliotecă;
  3. Servicii de bibliotecă;
  4. Ce înseamnă interesul real al utilizatorilor?
  5. Proiecte de animație culturală;
  6. Resurse internet pentru bibliotecari;
  7. Comunicarea în public;
  8. Promovarea bibliotecii şi comunicarea cu comunitatea.

Modulele teoretice vor fi primite pe e-mail şi postate pe blog: bibliotecaanima.blogpost.com, postarea se va face la fiecare 2 săptămâni, cursanţii având un interval de două săptămâni în care să studieze materialele nou postate.
Sesiunea practică 1 - 3 februarie 2011, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa.
Inscrierile se fac prin ANBPR Harghita, la mail: bedomelinda@yahoo.com, sau la biblioteca “George Sbârcea” Topliţa, tel 0266341237, sau bibliotecaanima@googlegroups.com
Proiectul se implementează ca aplicaţie în cadrul „Şcolii de vară pentru tinerii bibliotecari” 2010, organizată de IREX şi ANBPR în cadrul Programului Biblionet. Mai multe detalii puteţi găsi la: http://blogtibro.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu